Man mishandeld Paradijspoort Delft, politie zoekt getuigen.

donderdag 3 maart 2016

Delft - Woensdagavond 2 maart om kwart voor 7 kregen surveillerende agenten de melding dat er aan de Paradijspoort in Delft een jongeman mishandeld was. De politie zoekt getuigen.

Agenten troffen op de 1e etage in een fastfoodrestaurant een man aan die zei dat hij door meerdere jongens mishandeld was. Een van de jongens was via de leuning van een roltrap naar beneden gegleden en had hem in het voorbijgaan een klap op zijn hoofd gegeven. Aan het eind van de roltrap zag het slachtoffer die jongen weer en zei er wat van. Hij werd door meerdere jongens aangevallen en viel op de grond. Hier werd hij flink geschopt. Het slachtoffer hield hier in ieder geval een dik oog aan over.

 

Na onderzoek bleek het te gaan om een groep van 5 jongens. Een van de verdachten, een 16-jarige man uit Delft, is ter plaatse aangehouden. Hij is voor verhoor naar het bureau gebracht. Naar de andere 4 jongens wordt nog gezocht.

 

Heeft u iets gezien van deze mishandeling of heeft u informatie dan komt de recherche graag in contact met getuigen via 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

 

bron: politie.nl | Categorie: mishandeling-vechtpartij


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in 's-Gravenhage | 112 alarmeringen 's-Gravenhage | Goedkoop Tanken in 's-Gravenhage | Supermarkten in 's-Gravenhage | Weerbericht 's-Gravenhage