Maurits& Do | Mauritshuis

datum: donderdag 14 september 2017

Dit evenement is al voorbij. ×
Maurits Do | Mauritshuis

Maurits& is het maandelijkse ‘after-work-event’ voor young professionals waar je het Mauritshuis ontdekt door de ogen van een spraakmakende BN-er.

Iedere maand geven we de sleutels van het Mauritshuis voor even uit handen. Wisselende Donderdagavonddirecteuren laten je op hun eigen wijze kennismaken met het Mauritshuis en onze 17de-eeuwse schilderijen. En met elke Donderdagavonddirecteur levert dat steeds een andere, persoonlijke kijk op het Mauritshuis op.

De avonden zijn bedoeld voor young professionals en zijn gevuld met verrassende workshops, rondleidingen, fotografie en andere activiteiten. In de foyer drink je het favoriete drankje van de Donderdagavonddirecteur, terwijl onze Mauritshuis-dj de donderdagavond alvast tot een pre-weekend-feestje maakt.

In juli en augustus houden we even een zomerstop, maar op 14 september gaan we weer verder met onze Maurits&-avonden.

Donderdagavonddirecteur is dan Do, die je kent als één van onze bekende Nederlandse zangeressen. Met haar nieuwste album Momentum is ze een persoonlijke weg ingeslagen die draait om de kracht van puurheid en eenvoud. Tijdens Maurits& Do zal zij je haar favoriete schilderijen laten zien en haar verhaal laten horen. In alle eenvoud, maar zeker niet simpel!

Ben je nieuwsgierig naar het verhaal van Do? Noteer dan 14 september in je agenda.

bron: https://www.facebook.com/events/119153472014193/
2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in 's-Gravenhage | 112 alarmeringen 's-Gravenhage | Goedkoop Tanken in 's-Gravenhage | Supermarkten in 's-Gravenhage | Weerbericht 's-Gravenhage